Україна і світ

Помер Майкл Ньюман – зірка серіалу Рятувальники Малібу


Актор Майкл Ньюман, відомий за роллю в серіалі Рятувальники Малібу, помер у віці 68 років. Його смерть підтвердив близький друг Метт Фелкер, зазначивши, що причиною стали ускладнення із серцем.

Помер Майкл Ньюман – що відомо

Ньюман з 2006 року боровся з хворобою Паркінсона. Він пішов з життя в оточенні родини та друзів. За словами Фелкера, це сталося 20 жовтня.

– Я встиг побачити Майкла останнього разу, коли він був при тямі, і він, як завжди, з усмішкою сказав мені: ‘Ти саме вчасно’, – поділився режисер.

Останніми роками Майкл Ньюман займався збором коштів разом із Фондом Майкла Джей Фокса для підтримки досліджень у боротьбі з хворобою Паркінсона. У нього лишилася дружина Сара, з якою він був у шлюбі 36 років. У пари є двоє дорослих дітей – син Кріс і донька Емілі, а також однорічна онука Чарлі.

Майкл Ньюман в Рятувальниках Малібу

Народжений у Лос-Анджелесі Ньюман здобув популярність у 1990-х, завдяки ролі рятувальника Майка “Ньюмі” Ньюмана. Серіал рятувальники Малібу виходив з 1989 по 2001 рік.

Цікаво, що він був єдиним актором серіалу, який насправді працював рятувальником. Ньюман з’явився у 150 епізодах, продовжуючи паралельно із цим службу в пожежній частині. Після завершення шоу він повернувся працювати пожежником і вийшов на пенсію після 25 років служби.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Серіал Рятувальники Малібу розповідає про команду рятувальників та їхню повсякденну роботу, що полягає у порятунку людей. Напарницями Майкла Ньюмана були Памела Андерсон, Ніколь Еґгерт, Ясмін Бліт та Джеремі Джексон. У 1995 році він повернувся до ролі у трьох епізодах спінофу Рятувальники Малібу: Нічний патруль.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 19:01:52