Україна і світ

Перше свято в колі сім’ї: Мірошниченки привітали названу доньку із 9-річчям


Зіркове подружжя Тімура та Інни Мірошниченків привітало названу доньку Ангеліну з днем народження. 22 жовтня дівчинці виповнилося 9 років.

Як Тімур та Інна Мірошниченки привітали доньку

Подружжя опублікувало відео з моментами життя Ангеліни. Тімур та Інна зазначили, що це перший день народження дівчинки в колі сім’ї. Вони побажали доньці щастя, наголосивши, що дуже сильно її люблять.

– Перший день народження, коли обіймами будять мама, тато, брати і сестра. Перший, коли ти сама вибрала подарунок і чекала на нього з нетерпінням! Перший, коли увесь день буде лише для тебе і лише так, як ти хочеш! Ти заслуговуєш, аби кожен день був таким! Чиста, світла душа, чиї очі сповнені довірою до світу! Ти закохуєш у себе і відповідаєш тим самим! – йдеться в повідомленні.

Ранок в сім’ї Мірошниченків розпочався з сюрпризу для Ангеліни. Дівчинку розбудили батьки з братиками та сестричкою. Вони вручили іменинниці повітряні кульки та святковий торт зі свічкою у вигляді цифри дев’ять.

Інна Мірошниченко

Фото: Інна Мірошниченко/Instagram

Також на Ангеліну чекав подарунок, який вона обрала самостійно ще два місяці тому. Так, Мірошниченки вручили доньці сережки у вигляді поні.

Інна Мірошниченко

Фото: Інна Мірошниченко/Instagram

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Ще два місяці тому обрала ці сережки на день народження і терпляче очікувала, коли вушка загоються. Ми їх одразу тихенько купили і на кожне “а ви мені подаруєте сережки на день народження?” раділи, що не передумала, – поділилася Інна.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 11:17:38