Україна і світ

Я – щаслива людина: Анна Кошмал засвітила чоловіка на фото


Зірка серіалу Будиночок на щастя Анна Кошмал показала, як святкує день народження разом зі старшим сином та коханим. Акторці виповнилося 30 років, і зараз вона чекає на другу дитину.

Анна Кошмал засвітила чоловіка

Знаменитість тримає в секреті свого обранця, як і особисте життя в принципі. З нагоди свята вона трішки привідкрила таємницю свого приватного життя. Щоправда, обличчя чоловіка шанувальники так і не побачили. Анна обмежилася тим, що показала його руки з татуюванням, які ніжно обіймають її животик на одному з фото.

– Я – щаслива людина, бо я знайшла себе, знайшла своїх, знайшла своє і вчуся це берегти та зрощувати, – резюмувала Кошмал.

Акторка додала, що припинила перейматися власною вагою, зосередившись натомість на власному здоровʼї. На відео син та чоловік вручають їй іменинний тортик. Для родинної фотосесії Анна обрала ніжну блакитну сукню на бретельках. Її хлопці вдягнули білі футболки та штани.

Про другу вагітність Анни Кошмал стало відомо місяць тому. У шлюбі акторка перебуває з 2017 року. У 2018-му в подружжя народився син Михайло.

Про чоловіка акторки практично нічого невідомо. Все, що колись розповідала зірка, так це те, що познайомилися вони на знімальному майданчику, а ініціаторкою стосунків була вона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Анна Кошмал


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 15:16:59