Україна і світ

Була в емоційній ямі: MamaRika про батька-алкоголіка та відмову від спиртного


Співачка MamaRika відверто розповіла про стосунки з алкоголем. Артистка не приховує, що мала проблеми з міцними напоями. Також вона поділилася, кого наслідувала у цій шкідливій звичці.

MamaRika про проблеми з алкоголем

Виконавиця переконана, що генетично залежність передатися не може, проте, чужий приклад може виявитися заразливим. Артистка зізналася, що її батько – пияк зі стажем. Сама вона в юності часто пускалася берега, і спокуси оточують її навіть зараз. Утім, MamaRika тримається, бо знає, чим це завершується.

– Коли я зривалася на оці алкогольні якісь періоди, в мене стопорилося повністю все: починаючи від творчості, закінчують особистим життям. Я була в повній ямі емоційній. Я заходила в мінус. Коли я вигрібала з цих станів, в мене відразу все йшло вгору, – поділилася співачка в проєкті Олега Псюка Рожева панама.

Тепер MamaRika контролює кожен бокал шампанського, бо відплата за те, що хильнула зайвого, настає одразу.

– Коли я п’ю, в мене сідають голосові зв’язки. Мені навіть тут Всесвіт намагається пояснити, що, чувіха, тобі не можна вживати алкоголь, – зауважила артистка.

Вона пригадала, як брала аскезу, зобов’язавшись не пити рік. Тверезий стан так сподобався MamaRika, що вона не вживала алкоголь ще два роки згори. Саме в той період вона познайомилася з майбутнім чоловіком Сергієм Середою та відчула піднесення у творчості.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цієї весни в мережі обговорювали алкогольну залежність співачки Lida Lee. Наближена до артистки людина розповіла, що зірка проходить лікування. Після цього Lida Lee на деякий час зникла з соцмереж. Повернувшись, співачка відверто розповіла, що була на межі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 17:41:11