Україна і світ

Бойкота не будет: Нидерланды возьмут участие в Евровидении 2025


Нідерланди планують узяти участь у Євробаченні 2025 і не бойкотуватимуть конкурс після дискваліфікації минулого року. Не виключено, що торішній представник знову з’явиться на сцені шоу.

Нідерланди візьмуть участь у Євробаченні 2025 року

За даними видання Het Parool, рішення виступати було ухвалено після кількох консультацій місцевих мовників конкурсу та Європейської мовної спілки. І хоча деякі моменти ще потрібно вирішити, у Нідерландів достатньо підстав для відправки свого кандидата на Євробачення 2025.

До речі, саме в дискваліфікованого з Євробачення 2024 Йоста Кляйна найбільше шансів поїхати знову на конкурс від своєї країни.

– Нідерланди візьмуть участь у пісенному конкурсі Євробачення у 2025 році. Розбіжності між нідерландською делегацією та EBU здебільшого вдалося згладити після кількох консультацій. Йост Кляйн, схоже, є фаворитом для другого шансу, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Кляйна дискваліфікували через сварку музиканта з оператором за лаштунками конкурсу 2024 року. Це сталося перед виступом артиста, і на тлі інциденту почалося розслідування. Однак уже в серпні прокуратура Швеції закрила справу.

До того ж, сам співак натякав на можливе повернення на сцену конкурсу. Влітку на концерті він поміркував, чому б не повернутися на захід наступного року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Євробачення 2025 відбудеться у швейцарському місті Базель з 13 по 17 травня.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 16:11:27