Україна і світ

Потрібна була повна тиша: Гайтана пояснила тривалу паузу в творчості


Співачка Гайтана пояснила, чому так довго не писала нових пісень. До слова, після початку повномасштабного вторгнення артистка майже рік мовчала у соцмережах, повернувшись потім з архівним фото.

Гайтана про перерву у творчості

Виконавиця хіта Два вікна зазначила, що не могла творити та записувати пісні, поки навколо та всередині неї панував хаос.

– Мені потрібна була повна тиша, щоб знову навчитися по-справжньому чути себе. Намагаючись зібрати себе докупи, наче пазл із, здавалося б, загубленими шматочками, я шукала своє місце в цій новій реальності, – зізналася Гайтана.

Вона додала, що шукала в собі сили, щоби повернути впевненість та підтримувати своїх рідних, зокрема доньку.

– У такому стані минули місяці. Мене переповнювали страх і безпорадність, нездатність захистити всіх, кого я люблю, і почуття провини за те, що я не можу бути фізично поруч з усіма своїми рідними. Але тиша зцілювала, і поступово я знову відкрила в собі бажання жити та творити, – поділилася співачка.

Минулого року Гайтана випустила збірку пісень, куди увійшли десять старих композицій лише два нових треки. Також вона дала чи не перший за час великої війни концерт у Киргизстані, за який отримала хвилю критики з боку українців. Адже у Бішкеку артистка співала російською.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Гайтана


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-18 15:35:34