Україна і світ

Ти для мене – Титанік: Kola презентувала трек про справжнє кохання


Українська співачка Kola презентувала кліп на новий емоційний трек Титанік. Пісня розкриває глибокі, нерозривні стосунки між двома людьми, які є справжньою опорою одне для одного. 

Kola представила кліп Титанік

За словами Kola, Титанік – це пісня про те, як справжнє кохання допомагає не втратити себе в складних життєвих ситуаціях, як важливо бути поруч з тими, кого любиш. Композиція поєднує ніжність і силу, показуючи, що своя людина завжди здатна дарувати впевненість і підтримку.

– Я завжди намагаюсь експериментувати зі звучанням і текстами, шукати нові підходи, щоб передати свої емоції. Але мені здається, що після всіх цих пошуків слухачі, як і я, скучили за справжньою любовною лірикою. Тому я щиро сподіваюся, що пісня Титанік стане такою ж близькою і важливою для них, як і для мене, – прокоментувала Kola.

Реакція мережі

У коментарях шанувальники оцінили нову роботу артистки, зазначивши, що пісня та кліп Титанік вийшли дуже душевними.

  • Відчувається душа в кожній ноті, неймовірно красиво.
  • Пісня та відеоробота пречудові. Кожне слово, написане Kola, прямісінько в душу.
  • Талановито, стильно й емоційно. Хочеться слухати і дивитись знову і знову.
  • Робота, в якій розчиняєшся з перших нот, з першої секунди. Така класна атмосфера і відчуття, що і словами важко описати.
  • Неймовірна робота. Кліп захоплює з перших секунд, усе продумано до дрібниць. А пісня просто бомба – поєднання музики і візуалу вражає до глибини.
  • Знято гарно і прикольно, а пісня – буде хітом 100%, – пишуть у коментарях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Прослухати нову пісню Kola можна на всіх музичних майданчиках, а почути виконання наживо можна буде вперше на концерті співачки у Палаці Спорту 19 жовтня.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 13:34:31