Україна і світ

Нема про що дискутувати: Трамп відмовився від дебатів із Гарріс наприкінці жовтня

Фото: УНІАН

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що нових дебатів із віцепрезидентом Камалою Гарріс не буде, оскільки дебатувати немає про що.

Про це Трамп заявив після того, як телеканал Fox News запропонував провести ще одні президентські дебати в Пенсільванії наприкінці жовтня.

Трамп не хоче нових дебатів

– Уже дуже пізно, голосування вже почалося – ніякого реваншу не буде! Крім того, Камала вчора чітко заявила, що вона не робитиме нічого іншого, ніж Джо Байден, тож дебатувати нема про що, – написав Трамп на своїй соціальній платформі Truth Social.

Раніше телеканал Fox News надіслав листи Трампу і Камалі Гарріс із пропозицією провести ще одні дебати в Пенсільванії 24 або 27 жовтня з Бретом Баєром і Мартою МакКаллум у ролі модераторів.

Трамп знову заявив, що виграв останні двоє дебатів, і прийняв запрошення від Fox News на дебати минулого місяця, але Гарріс не погодилася.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Телеканал CNN також запропонував провести дебати між Трампом і Гарріс в Атланті 23 жовтня, оскільки президентські вибори практично на носі. Віцепрезидентка Камала Гарріс прийняла запрошення CNN, а Трамп відкинув.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 09:44:04