Україна і світ

Уже 30-й тиждень: Остапчук розкрив подробиці вагітності дружини


Ведучий Володимир Остапчук розкрив подробиці вагітності його дружини, блогерки Катерини Полтавської. Як виявилося, за 30 тижнів його кохана набрала всього 3,5 кг.

Остапчук розкрив перебіг вагітності дружини

В Instagram шоумен поділився кадрами, на яких він разом із дружиною на третьому скринінгу. Ведучий віджартувався, що вони привезли майбутнього первістка Тимофія на плановий ТО.

Володимир також зазначив, що про перебіг вагітності Катерини, фанати запитують у нього, а не у дружини. Втім, подробицями він і сам не проти поділитися.

Владимир Остапчук

Фото: Володимир Остапчук/Instagram

Наприклад, уже йде 30-й тиждень вагітності, і за цей термін Полтавська набрала 3,5 кг, і Володимир жартує, що Тимофій схожий на маму.

Не варто забувати, що хлопчик стане первістком тільки для Катерини. Нещодавно блогерка розкрила суму аліментів, яку платить Остапчук колишній дружині за виховання дітей. Як виявилося, ведучий має платити 30 тис. грн щомісяця, але виплачує 30-50 тис. грн.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Катерина також не розуміє чоловіків, які роблять усе, аби не платити аліменти. Нагадаємо, що у Володимира є 10-річна дочка Емілія та шестирічний син Еван від колишньої коханої Олени Войченко.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 12:17:25