Львівський портал

У Львові провели перші Ігри Незламних

У Львові вперше провели комплексні змагання серед учасників бойових дій – Ігри Незламних 2024. За два дні змагань у 6 видах спорту повправлялись 55 учасників. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Все почалося з 2023 року, коли команді управління спорту та молодіжної політики Львова було довірено провести у Львові національний відбір Ігор Нескорених. Це стало точкою відліку розвитку спорту військових у Львові. Далі було створено унікальний та перший в Україні відділ спорту військових, прийнято декілька програм з безкоштовними спортивними послугами для військовослужбовців, ветеранів та членів сімей загиблих захисників, введено систематичні тренування для них з різних видів спорту», – йдеться в повідомленні.

Перші Ігри Незламних відбувалися впродовж двох днів. Учасники, а ними стали 55 учасників бойових дій, взяли участь у змаганнях з 6 видів спорту: веслування на тренажерах, настільний теніс, пауерліфтинг, петанк, плавання та стрільба з лука.

Особливим завершенням змагань став показовий матч від вже легендарної команди ФК «Покрова-АМП» (футбол для ветеранів, які мають ампутації). Матч дав змогу учасникам змагань дізнатися про нові можливості.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Володимир Якимчук, ЛМР

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Володимир Якимчук, ЛМР

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-10 13:04:05