Львівський портал

Козицький зустрівся з Залужним у Лондоні

Голова Львівської ОВА Максим Козицький, перебуваючи із візитом у Великій Британії, зустрівся у Лондоні з українським послом Валерієм Залужним, аби обговорити низку питань. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

Оскільки Львівщина є першою областю в Україні, яка активно розвиває партнерство з Великою Британією, посадовець обговорив із послом готовність британців підтримати нові ініціативи регіону.

Крім того, узгоджено співпрацю Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького з медичними закладами Великої Британії. Йдеться про обмін студентами, спільно практичні навчання та наукові конференції.

Львівська ОВА разом із українським посольством готує у лютому 2025 року мистпецький захід у Лондоні, який має посилити інтерес до України. Жодних інших деталей Максим Козицький більше не розкрив.

«Пан Посол у доброму гуморі. Наголосив, що посольство готове надати всебічну підтримку всім нашим проєктам, спрямованим на зміцнення позицій України за кордоном. Щиро вдячний йому за теплий прийом, оптимізм і конструктивний діалог», – прокоментував зустріч Максим Козицький.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 Фото: соцмережі Максима Козицького

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-10 12:40:50