Україна і світ

На варті ментального здоров’я: Юлія Зорій отримала нову спеціалізацію


Ведуча програми Ранок у великому місті на ICTV2 і психологиня Юлія Зорій отримала нову спеціалізацію. Телеведуча стала дипломованим фахівцем з травматерапії.

Юлія Зорій стала фахівцем з травматерапії

Сьогодні, 10 жовтня, в Україні і світі відзначається День ментального здоров’я. З цієї нагоди Юлія Зорій поділилася гарними новинами – вона отримала сертифікат з травматерапії, прослухавши курс Основи травматерапії у Міжнародному інституті післядипломної освіти за підтримки Regent University. 

Зазначимо, що з початку повномасштабної війни Зорій почала надавати безкоштовні психологічні консультації. За другою освітою Юля – практикуюча психологиня. Телеведуча каже, що останнім часом у неї побільшало запитів на терапію втрати.

– Саме зараз все більше звертається людей, що через війну втратили батьків, чоловіків, близьких і рідних. Що таке горе і втрата, які є моделі і стадії переживання горя, що відчуває людина протягом 48 годин, перші 7 днів та інше – коли на терапії люди дізнаються, що чекає їх далі, їм стає трохи спокійніше. А головне – знати, що відновитися можна, але треба дати собі час пережити горе, не стримувати його,  – розповіла Юля.

За весь час Зорій надала близько 1 тис. консультацій кільком сотням людей. За словами Юлії, бачити зміни на краще в житті людей, яких вона консультує, – справжнє джерело натхнення для неї.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Додамо, що Зорій постійно підвищує свій професійний рівень: слухає лекції відомих психотерапевтів і фахівців, прослуховує нові курси, дізнається про новітні шляхи і методи терапії, зцілення і покращення психологічних станів людей. 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 12:36:42