Україна і світ

Зеленський представив деталі Плану перемоги прем’єру Британії

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з прем’єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером у Лондоні представив йому деталі Плану перемоги.

– Ми домовилися опрацювати його разом із союзниками. План перемоги покликаний створити правильні умови, щоб завершити війну у справедливий спосіб. Дякую Великій Британії за постійну оборонну підтримку нашої держави, зокрема далекобійною зброєю, – написав голова нашої держави у Telegram.

Зі свого боку прем’єр Британії Кір Стармер розповів, що весь ранок провів за обговоренням з президентом України Володимиром Зеленським “плану перемоги”, пише Sky News.

Кір Стармер запевнив, що Велика Британія і надалі зберігатиме лідерську роль у підтримці України.

– Дуже важливо, що ми можемо продемонструвати Україні нашу незмінну відданість і підтримку. Це така важлива боротьба для вас і для всіх нас, – наголосив премʼєр-міністр.

Зеленський представив План перемоги прем’єру Британії

На сайті Офісу президента зазначається, що президент представив Кіру Стармеру деталі Плану перемоги – насамперед усе, що стосується військового посилення України. Лідери домовилися опрацювати План разом із союзниками.

Глава держави наголосив на тому, що для України важливо отримати запрошення на вступ до НАТО.

Крім того, під час зустрічі обговорили майбутню оборонну та фінансову допомогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що сьогодні, 10 жовтня, президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Великої Британії Кір Стармер проводять зустріч у Лондоні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 14:58:47