Україна і світ

Стрес і бажання співати російською: Луна з чоловіком-українцем поїхала в Іспанію


Співачка Луна (Кристина Герасимова) виїхала з чоловіком з України та розкрила причини. Раніше артистка заявляла, що для творчості їй потрібно бути у рідній країні, але тепер все змінилося.

Луна поїхала з чоловіком до Іспанії

Нещодавно Кристина дала проросійським ЗМІ інтерв’ю, де пояснила свій вчинок. Співачка зазначала, що навіть бувши в Європі, дуже хотіла до Києва, оскільки саме в столиці написала всі свої пісні.

Однак тепер зірка разом зі своїм чоловіком, 38-річний Олександром Волощуком, вирушила до Іспанії.

Луна пояснила, що покинула рідну країну через стрес, новонароджену дитину і бажання випускати пісні російською мовою. Тепер же артистка хоче виступати для закордонної аудиторії.

– Іспанія прийняла мене з розпростертими обіймами: позитив, легкість, море. Я завжди мріяла пожити на морі, але не могла пояснити чому, – зазначає Кристина.

За словами артистки, її коханий покинув Україну “без проблем”, зробивши це через соціальні процеси, що дедалі більше нагадують структурні установки РФ. Можливо, йдеться про обмеження для чоловіків мобілізаційного віку.

Раніше Луна заявляла про бажання писати пісні російською – за її словами, вона не може відчути українську мову. При цьому, сама зірка родом з України, де і займалася творчістю тривалий час.

До речі, раніше Луна була в шлюбі з путіністом, українським продюсером Юрієм Бардашем, який втік з України і отримав громадянство РФ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Луна


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 14:15:10