Україна і світ

Місячний календар стрижок на листопад 2024: оберіть дату для запису до перукаря


Восени, коли погода не тішить сонечком і теплом, можна підняти собі настрій за допомогою б’юті-процедур. Однак похід до салону краси краще планувати із врахуванням фаз Місяця.

У листопаді є чимало днів, коли можна стригтися, фарбуватися та експериментувати із зачіскою. Обравши правильну дату для запису до перукаря, ви не лише не нашкодите своєму волоссю, а й зможете залучити у життя позитивну енергію.

Для вашої зручності Факти ICTV підготували місячний календар стрижок на листопад 2024 року.

Місячний календар стрижок на листопад 2024: коли краще стригти волосся

Можна сміливо записуватися до перукаря вже 6-7 листопада. Стрижка позитивно вплине на стан волосся, воно стане густішим, міцнішим і почне менше сіктися. Фарбування, тонування та інші експерименти також пройдуть вдало.

Загальний стан волосся поліпшиться, якщо підстригтися 14 листопада. Нова зачіска, окрім позитивних емоцій, додасть вам сил і енергії.

Сприятливі дні для походу до салону краси – 21, 23 та 25 листопада. Вдало пройдуть практично всі процедури з волоссям – стрижка, укладання, фарбування, тонування. Структура волосся покращиться, а випадання помітно зменшиться.

У які дні не можна стригти волосся у листопаді 2024 року

Не рекомендується стригтися у перший день місяця – 1 листопада. Волосся стане жорсткішим, а результат фарбування вас не задовільнить. Цього дня краще надати перевагу оздоровчим процедурам для волосся.

Від запису до перукаря краще утриматися 17 листопада. Стрижка може негативно вплинути як на якість волосся, так і на стан вашого здоров’я.

Ще один несприятливий день для стрижки – 29 листопада. Процедури з волоссям уповільнять його ріст. Зачіска цього дня має бути простою і невигадливою.

Сприятливі дні для зміни іміджу у листопаді

Поекспериментувати з кольором та довжиною волосся можна 2 листопада. Нова зачіска подарує вам сили і натхнення. Однак перевагу краще надавати природним барвникам.

12 листопада підійде для фарбування, тонування і оздоровчих процедур. Користь принесе масаж голови, приплив крові до коріння волосся прискорить їх ріст і покращить загальний стан. Хімічну завивку можна запланувати на 16 листопада.

До слова, якщо ви не маєте змогу відвідати салон краси, не забувайте про домашні маски для волосся з натуральних компонентів.

Коли Місяць росте у листопаді 2024 – дати

Астрологи запевняють, що період зростаючого Місяця є найбільш вдалим для стрижки та різних доглядових процедур.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Місяць у листопаді 2024 росте з 2 до 15 числа. Уже 16 листопада на небі можна буде спостерігати повню, після чого Місяць піде на спад.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 14:48:37