Україна і світ

Атрофовані ноги, пошкоджено печінку та нирки: у Китаї вчитель змусив дитину зробити тисячу присідань


У китайському літньому таборі 13-річного хлопчика змусили зробити тисячу присідань. Тепер він на все життя може залишитися з інвалідністю – м’язи його ніг атрофовані, також у дитини пошкоджені печінка та нирки. Усе сталося минулого літа, коли хлопчика записали до 7-денного табору.

Що сталося

У день випуску з табору, коли батьки отримали фотографії з церемонії, вони помітили, що в сина червоні очі та сумний вираз обличчя. Батько звернув увагу, що одна з ніг сина виглядає дивно, але коли запитав про це в організаторів табору, то їм відповіли, що все добре.

Однак коли вони приїхали за дитиною, вони виявили, що їхній син ледь тримається на ногах. Виявилося, що перед випускним вечором один з учителів спіймав його за розмовою з іншими дітьми під час муштри і призначив йому 1000 присідань як покарання.

На межі інвалідності

Після 200 присідань дитина впала на землю від болю в м’язах, але замість того, щоб допомогти їй, учитель штовхнув її ногою і залишив корчитися на підлозі від болю.

Ноги хлопчика боліли так сильно, що він не міг ні ходити, ні навіть спати вночі. Йому поставили діагноз рабдоміоліз.

Усе ще не встав на ноги

Хлопчику вже 14 років, але все ще не встав на ноги. Найімовірніше, дитина більше ніколи не зможе займатися серйозними фізичними навантаженнями.

Щодо дитячого табору, то спочатку там заперечували будь-які правопорушення, проте згодом зізналися в тілесному покаранні. Після переговорів батьки та організатори табору досягли мирової угоди, тривають юридичні процедури.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Oddity Central

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 10:40:05