Україна і світ

Поліція зайнялася блогером-втікачем Олександром Волошиним – що відомо


Блогер Олександр Волошин перебуває в зоні уваги правоохоронців. Про це повідомила інтервʼюерка Раміна Есхакзай, яку Волошин звинуватив у брехні через її розповіді про його втечу.

За Волошина взялися силовики – що відомо

На своєму YouTube-каналі Раміна, посилаючись на наявні у неї докази, розкрила схему виїзду блогера за кордон. Вона стверджувала, що йому допомогла втекти компанія-перевізник. Волошин буцітмо перетнув кордон як водій мікроавтобуса. Перед тим, зазначила Есхакзай, він припинив декларувати прибутки та розпродав чималу кількість майна.

Волошин своєю чергою заявив, що все сказане блогеркою брехня, виривання фраз з контексту, а доказів в неї немає. Проте, інтервʼюерка запевнила, що все є.

– Поліція працює з доказами, які я зібрала. Оскільки такий блогер як Олександр Волошин звик жартувати, пранкувати своїх друзів, а коли це стосується СБУ, поліції і нашої держави, то це може загрожувати йому міжнародним розшуком. Треба знати межі, де можна жартувати, а де ні, особливо, коли ти знаєш, що ти брешеш, – прокоментувала ситуацію Раміна Есхакзай.

Нагадаємо, що Олександр Волошин втрапив у скандал після удару росіян по дитячій лікарні Охматдит. Він тоді сказав, що Україна “не вивозить цю війну” і треба “зіграти за їхніми правилами”, кажучи про агресора. До того ж йому стали закидати крадіжку коштів, що блогер зібрав для постраждалих.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Згодом Олександр Волошин виїхав за кордон. На початку вересня він зізнався, що перебуває в Іспанії, та розповів, чи збирається повертатися до України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 18:13:58