Україна і світ

Головнокомандувач ЗСУ побував на Покровському напрямку і розповів про жорсткі бої

Про це повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Олександр Сирський.

«Робота в штабах триває практично в цілодобовому режимі. Постійно доводиться приймати нестандартні рішення для зміцнення оборони та знищення наступаючого противника», — написав він.

Головнокомандувач ЗС України зазначив, що бої мають надзвичайно жорсткий характер — намагаючись прорвати оборону наших військ окупанти кидають у бій все, що може рухатись і наступати.

«Найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам’яного та Красного ярів, безпосередньо в Новогродівці, нижче, в районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селідово», — повідомив Олександр Сирський.




Він відзначив мужність та героїзм українських воїнів у боях з переважаючими силами противника, виокремивши надзвичайну стійкість бійців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, від дій якої ворог зазнає великих втрат.

«Також хочу відмітити військовослужбовців 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 151-ї окремої механізованої бригади, які не залишають жодних шансів ворогам повернутися живими та неушкодженими з поля бою», — написав Головнокомандувач Збройних Сил України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше АрміяInform повідомляла, що найгарячіше зараз на Покровському напрямку, де тривають запеклі бої.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-08-29 17:48:04