Суспільне мовлення

“Шахтар” вирвав перемогу в матчі проти “Львова” на 90+5 хвилині: турнірна таблиця УПЛ

Вирішальний гол провів форвард донеччан Келсі.

Лідер української Прем’єр-ліги “Шахтар” був близький до втрати очок у матчі з аутсайдером УПЛ. У перенесеному поєдинку шостого туру донеччани в компенсований час вирвали перемогу над “Львовом”.

Команда Ігора Йовічевича відстояла перше місце у таблиці за підсумками попереднього ігрового вікенду в УПЛ. “Гірники” мінімально перемогли “Металіст” (1:0) і зберегли відрив у одне очко від переслідувачів з “Дніпра-1”.

Поразка “Зорі”, мінімальні розриви у боротьбі лідерів та нічия “Олександрії”: таблиця УПЛ після 20-го туру

Та вже матч у Львові з однойменним клубом ледве не коштував “Шахтарю” два очки. У другому таймі головний аутсайдер чемпіонату сенсаційно вийшов уперед: м’яч у власні ворота спрямував зимовий новачок “Гірників” Гіоргі Гочолейшвілі.

“Шахтар” відновив паритет лише за п’ять хвилин. Рикошет після дальнього удару допоміг відзначитися Георгію Судакову — 1:1.

Фінальний рахунок було встановлено на п’ятій компенсованій хвилині! Саме тоді ударом головою відзначився інший зимовий новачок команди, форвард Кевін Келсі — 2:1.

УПЛ. 6-й тур

“Львів” — “Шахтар” 1:2

Голи: Гочолейшвілі, 56 (аг) — Судаков, 61, Келсі, 90+5

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Шахтар” відтак знову відірвався від “Дніпра-1” на чотири очки. Дніпряни зберігають гру в запасі перед матчем 15 квітня з іншим претендентом на медалі, “Зорею”.

Турнірна таблиця: топ-5

  1. “Шахтар” — 49 (20)
  2. “Дніпро-1” — 45 (19)
  3. “Зоря” — 40 (20)
  4. “Динамо” — 39 (20)
  5. “Олександрія” — 32 (19)


Джерело: Суспільне мовлення України