Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із захисником Юрієм Кордобою

У Львові сьогодні, 9 березня, прощатимуться із захисником України Юрієм Кордобою. Чоловік загинув на війні з Росією у квітні 2022 року. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11 годині у Гарнізонному храмі. За пів години, об 11:30, на площі Ринок відбудеться міська церемонія прощання. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Юрій Кордоба народився у селі Любеля, що на Львівщині. У мирний час працював водієм-експедитором. Захоплювався історією, авто- та авіабудуванням, а також зброєю.

Протягом 2015-2016 року брав участь у АТО у складі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу ОК “Південь” ЗСУ. За особисту мужність був нагороджений нагрудним знаком “Учасник АТО” та відзнакою Президента України “За участь в антитерористичній операції”.

Із початком повномасштабної війни став на захист України у складі 24-ї ОМБр імені короля Данила ОК “Захід” ЗСУ. Юрій Кордоба загинув 17 квітня 2022 року. Йому було 53 роки. В чоловіка залишились дружина, син та донька.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині попрощались із командиром роти 125 бригади Миколою Макаревичем


Джерело: Суспільне мовлення України