Суспільне мовлення

7 з 15 ракет вдалось збити. Начальник Львівської ОВА про масований ракетний удар

Сьогодні, 10 жовтня, РФ завдала по Львівській області масований ракетний удар. Сім з п’ятнадцяти ракет збили сили ППО. Вісім ракет влучили в енергетичні підстанції. Про це Суспільному повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Сьогодні (10 жовтня, — ред.) по Львівській області було нанесено масований ракетний удар — 15 ракет. Сім було збито силами ППО. 8 влучань по об’єктах критичної інфраструктури, саме по енергетичних підстанціях. З цим пов’язані перебої в подачі світла, часткові перебої з подачею води, також перебої із зв’язком”, — каже Максим Козицький.

За словами Максима Козицького, наразі на об’єктах працюють надзвичайники.

“Як тільки пожежі будуть погашені, енергетичні служби приступлять до відновлення електропостачання. З відновленням електропостачання будуть повністю вирішені проблеми з подачею води. Зв’язок потрохи з’являється. Екстренка, лікарні забезпечені дизель-генераторами, працюють. Робота транспорту буде відновлена. Перебої будуть ще тривати приблизно протягом 24 годин. Прошу не панікувати та реагувати на повітряні тривоги. Сподіваюсь, що ця проблема буде скоро вирішена. Ми єдиний і сильний народ, який здолає ворога, і перемога буде на нами”, — каже начальник ОВА.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На час ремонтних робіт школи, садочки і університети працювати не будуть. Коли відновлять електропостачання, навчальні заклади будуть працювати дистанційно.

РФ вдарила по об‘єктах енергетичної інфраструктури на Львівщині: що відомо


Джерело: Суспільне мовлення України