Україна і світ

Зустріч із будівельниками напередодні тендера з відновлення Охматдиту відбудеться 8 серпня – Ляшко

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко запросив будівельні компанії на зустріч, присвячену новому тендеру на відновлення Національної дитячої спеціалізованої лікарні Охматдит. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Поточний ремонт і внутрішнє оздоблення

– Запрошую будівельні компанії, які мають досвід реалізації інфраструктурних проєктів у сфері охорони здоров’я та відповідають критеріям доброчесності, долучитися до спільної зустрічі цього четверга, 8 серпня, – написав міністр.

Йдеться про обговорення потенційної участі в новому тендері на проведення поточного ремонту та внутрішнього оздоблення будівлі сучасного лікувально-діагностичного комплексу Охматдиту.

Зараз дивляться

Рада з відновлення

Міністр додав, що найближчим часом запрацює Рада з відбудови, яка забезпечуватиме громадський контроль за всіма процесами, зокрема, це стосується дотримання прозорості під час вибору підрядника для виконання будівельних робіт.

– Для нас важливо запропонувати Раді такі умови та критерії, які дадуть змогу залучити якомога якіснішу вибірку учасників, які потенційно спроможні не просто відбудувати Охматдит, а й зробити його ще кращим, потужнішим і сучаснішим, – наголосив Ляшко.

Він закликав будівельників, які мають бездоганну репутацію та необхідні для якісного виконання ремонтних робіт здібності долучатися до процесу обговорення.

Джерело: Віктор Ляшко

Фото: МОЗ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 14:05:08