Україна і світ

Влітку Єдині новини зібрали для Сил оборони понад 42 млн грн

Протягом трьох літніх місяців команди національного телемарафону Єдині новини організували та провели понад 400 зборів на потреби Сил оборони України. У рамках оголошених ініціатив за літній період вдалося зібрати понад 42,6 млн грн.

Найчастіше глядачі телемарафону Єдині новини підтримували збори на дрони. За три місяці на закупівлю різного роду безпілотників (FPV, нічні, розвідувальні та інші) було перераховано 17 млн 829 тис. грн.

Також аудиторія марафону активно донатила на РЕБи, ремонти та закупівлю автівок для підрозділів Сил оборони (понад 5,5 млн грн).

Зараз дивляться

Збори проводилися у слотах усіх медіакомпаній-виробників телемарафону: Starlight Media, 1+1 Media, Рада, Ми – Україна та Inter Media Group.

Окрім того, спільно з партнерами медійниками та глядачами закрили збір у 10 млн грн на ударні морські дрони Magura V5 для Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

З початку повномасштабної війни всіма виробниками телемарафону було реалізовано сотні масштабних фандрайзингових кампаній для потреб Сил оборони України та інших соціальних місій. Це невіддільна частина функціонування марафону.

Лише у 2024 році національний телемарафон Єдині новини організував і провів майже 900 зборів, зібравши майже 170 млн грн для українських воїнів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ми дякуємо глядачам телемарафону за регулярну підтримку наших ініціатив та оперативне закриття зборів. Кожен з вас наближає перемогу, підтримуючи та допомагаючи Силам оборони України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-09 18:20:44