Україна і світ

Кейт Міддлтон завершила курс хіміотерапії після того, як у неї виявили рак


Принцеса Уельська Кейт Міддлтон завершила курс хіміотерапії після того, як у неї діагностували рак на початку цього року.

Кейт Міддлтон завершила курс хіміотерапії

В Instagram-акаунті принца і принцеси Уельських опубліковано емоційний сімейний відеоролик, в якому Кейт Міддлтон поділилася особистими подробицями та повідомила, що її курс хіміотерапії успішно завершено.

У відео знялися також принц Вільям і троє дорослих дітей – принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї.

Зараз дивляться

– Літо добігає кінця. Я не можу передати, яке це полегшення – завершити курс хіміотерапії. Останні дев’ять місяців були неймовірно важкими для нашої родини, – поділилася принцеса Уельська.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

За словами Кейт Міддлтон, життя може змінитися в одну мить, тому її родині довелося шукати спосіб прокласти шлях бурхливими водами та невідомою дорогою.

– Шлях раку складний, страшний і непередбачуваний для всіх, особливо для найближчих. Він ставить вас віч-на-віч зі своєю вразливістю. І разом з цим дає новий погляд на все, – зазначила вона.

Кейт Міддлтон зазначила, що цей час нагадав принцу Вільяму та їй про необхідність бути вдячними за прості, але важливі речі в житті, які багато хто сприймає, як належне.

Тепер принцеса Уельська зосереджена на тому, щоб запобігти рецидиву раку. Хоча Кейт Міддлтон закінчила курс хіміотерапії, проте шлях до повного одужання буде дуже тривалим. Вона подякувала за всім за підтримку в цей час.

– Попри все, що було до цього, я вступаю в цю нову фазу відновлення з оновленим почуттям надії та вдячності за життя. Дуже вдячні за підтримку, яку ми отримали, і черпали величезну силу всіх тих, хто допомагає нам у цей час, – зазначила вона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Навесні 2024 року в принцеси Уельської Кейт Міддлтон діагностували рак, тому вона проходила курс хіміотерапії.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-09 22:40:40