Україна і світ

З Днем рятівника 2024: листівки, вірші та проза з привітаннями


17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

З цієї нагоди Факти ICTV підготували привітання з Днем рятівника 2024. Тому, якщо у вашому оточенні є людина, яка належить до цієї професії, обов’язково привітайте її.

День рятівника 2024 – привітання в листівках

Після початку повномасштабної війни в Україні, яку розв’язала РФ, наші рятівники, ризикуючи своїми життями, рятують тисячі інших. Їхня робота дуже важлива, що знає і розуміє кожен із нас.

Саме рятувальники проводять аварійно-рятувальні операції, допомагаючи жертвам обстрілів вибратися із завалів, розшукують зниклих людей, ліквідовують пожежі та не забувають про тварин.

Привітання з Днем рятівника 2023

День рятівника 2024 – привітання в листівках

Привітання з Днем рятівника 2023

З Днем рятівника 2024 – листівки з привітаннями

Привітання з Днем рятівника 2023

День рятівника 2024 – картинки

Привітання з Днем рятівника 2023

Найкращі привітання з Днем рятівника 2024

Привітання з Днем рятівника 2023

З Днем рятівника 2024 – найкращі листівки

До слова, до 2008 року це свято в Україні було відоме як День працівників цивільного захисту і відзначалося як таке з 2004 року. Однак указом третього президента України Віктора Ющенка 2008 року було встановлено День рятівника.

День рятівника 2024 – привітання у віршах

Багато у світі є чудес!
Наприклад, ось – ДСНС!
Рятує служба ця завжди
Від негараздів та біди.
І хочемо вам побажати,
Щоби могли ви довше спати,
І щоби не було тривог,
Хай вас оберігає Бог!

***

Дуже вдячні вам за службу!
І без пафосу й прикрас,
Хочеться вас привітати
З  Днем рятівника від нас!
Вам бажаємо ми миру,
спокою та перемоги!
Хай міцним здоровʼя буде
І минають всі негоди!

***

З Днем рятівника, герої!
З Днем рятівника, специ!
Кожен знає, що в роботі
Ви – великі молодці!

***

Робота ця лиш для сміливих –
Тих, хто піде в вогонь та воду.
Рятівникам – наша пошана,
Важливі вам не нагороди,
А допомога й порятунок,
ще – профілактика всіх бід.
Бажаємо вам у подарунок
Здоровʼя й довгих мирних літ!

***

Ви – герої, хоч без зброї!
Охоронці, хоч без крил!
Ви завжди напоготові!
Тож здоровʼя вам і сил!

День рятівника 2024 – привітання у прозі

Вітаємо з Днем рятівника! Ваша робота – це справжній подвиг, особливо зараз. Під час війни ви безстрашно працюєте на завалах після прильотів, ризикуючи життям заради порятунку інших. Ми схиляємо голови перед вашою відвагою, самовідданістю та професіоналізмом. Нехай ваше життя буде сповнене вдячності від тих, кого ви врятували, а доля дарує спокій і силу для нових звершень!

***

 З Днем рятівника! Ви — справжні герої нашого часу, чия мужність і самопожертва є прикладом для всіх. У найскладніші моменти, під обстрілами та в умовах надзвичайних ситуацій, ви завжди готові до дій. Завдяки вашим зусиллям та відданості врятовано безліч життів. Нехай ваші сили не вичерпуються, а натхнення служити своєму народу лише зростає. Бажаємо вам міцного здоров’я, витримки та якнайменше тривожних викликів!

***

Сьогодні професійно свято у людей, чия робота — це вічна боротьба з небезпекою. З Днем рятівника! Ваша служба — це незамінний захист для всіх нас. У час війни ваша праця набуває особливої важливості, адже ви допомагаєте там, де лунають вибухи, рятуєте тих, хто опинився в пастці. Нехай кожен ваш день буде сповнений вдячних усмішок, а робота дарує почуття глибокої гордості. Миру та безпеки вам і вашим родинам!

***

Вітаємо з Днем рятівника! Ваш шлях — це невтомна боротьба з вогнем, водою та стихіями, а зараз і з наслідками війни. Кожен виклик для вас — це виклик долі, але ви завжди перемагаєте, знаходячи сили навіть у найскладніші моменти. Ми вдячні за кожен врятований вами будинок і кожне життя. Бажаємо, щоб ваша сміливість ніколи не згасала, а сила духу допомагала долати всі труднощі!

***

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

З Днем рятівника! Ваша робота — це символ безпеки та надії для мільйонів українців. В умовах війни ви як герої без зброї рятуєте життя. Ви даруєте шанс та новий день тим, хто опинився у біді. Дякуємо за вашу стійкість, хоробрість і готовність допомогти завжди та всюди. Спокійних буднів, міцного здоров’я, перемоги та миру!

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 07:50:58