Суспільне мовлення

Зруйнували росіяни: Львівські фахівці допомогли відновити будинок у Гостомелі

Фахівці зі Львова допомогли відновити багатоповерхівку у Гостомелі. Будинок зруйнували російські військові. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами заступника міського голови Львова з містобудування Любомира Зубача, вже завершені всі роботи. Будівельники відновили фасад, відбудували п’ятий поверх і дах та замінили всі вікна в будинку.

“Коли влітку ми невеликою делегацією приїхали до Гостомеля, цей будинок із фотографій просто не мав п’ятого поверху, фасади були обгорілі та в дірах від куль. І це ще вважалося, що дім не сильно постраждав від ворожих обстрілів. Тоді Львів взяв на себе зобов’язання допомогти. Щиро сподіваюсь, що мешканцям цього будинку буде комфортно в своїх оселях, а всі разом ми дуже скоро відсвяткуємо очікувану перемогу”, — каже Любомир Зубач.

Також фахівці “Львівводоканалу” допомагали під’єднати до води і каналізації будинки у Гостомелі.

Фото: Львівська міська рада

Від початку повномасштабної війни ЛКП “Львівводоканал” допомагав водоканалам міст, які постраждали від воєнних дій. Підприємство надало гуманітарну допомогу Харкову, Ірпеню, ініціювали спільно із німецькими колегами із міста Вуперталь створення фонду Water4Ukraine, який надає техніку і матеріали.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Таких руйнувань ще не бачили”: як енергетики із Львівщини відновлюють мережі на Півдні України


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин