Суспільне мовлення

“Зоря” зазнала першої поразки в новому сезоні УПЛ: результат

Хеттриком у складі “Руху” відзначився бразильський півзахисник Таллес.

В українській Прем’єр-лізі розпочалися матчі четвертого туру. Програму відкривав матч у Львові, де місцевий “Рух” приймав “Зорю”.

Луганці підходили до матчу в статусі лідера першості. У перших трьох турах команда Патріка фон Лейвена здобула максимально можливі три перемоги, у тому числі обігравши “Динамо” в Києві з рахунком 3:2.

Натомість “Рух” не мав жодної перемоги, програвши всі три матчі із загальним рахунком 1:5. У попередньому турі львів’яни були близькими до того, аби відібрати очки в “Шахтаря”, проте в більшості не втримали нічию (0:1).

Рахунок в очній зустрічі команд на 41-й хвилині відкрив бразильський півзахисник господарів Таллес. Саме він реалізував пенальті на початку другого тайму, подвоївши перевагу команди Леоніда Кучука.

“Зоря” відповіла м’ячем Назарія Русина, але останнє слово знову було за Таллесом. Бразилець оформив свій перший хеттрик у складі “Руху” та встановив остаточний рахунок поєдинку – 3:1.

УПЛ. 4-й тур

“Рух” – “Зоря” 3:1

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Голи: Таллес, 41, 49 (пен.), 62 – Русин, 55

Що відомо

  • “Рух” завдяки першій перемозі в сезоні піднявся одразу на сім позицій – з останньої, 16-ї сходинки на дев’яту.
  • “Зоря” зазнала першої поразки в сезоні, але в режимі реального часу продовжує очолювати таблицю УПЛ. Посунути команду фон Лейвена з першого місця у поточному турі можуть щонайменше три клуби.
  • Ігровий вікенд у Прем’єр-лізі продовжиться в суботу, 10 вересня. У цей день будуть зіграні матчі “Кривбас” – “Верес” та “Шахтар” – “Чорноморець”, що стартують о 15:00 та 17:00 відповідно.


Джерело: Суспільне мовлення України