Україна і світ

Злата Огнєвіч поділилася, як переживає блекаути

Співачка Злата Огнєвіч поділилася, як переживає блекаути. Також артистка розповіла, що звична до знеструмлень, бо її загартувало дитинство в Криму.

Злата Огнєвіч показала, як обходиться без світла

Виконавиця зауважила, що знеструмлення триває вже не першу годину, проте її настрій це зіпсувати не може. Огнєвіч встигла зарядити автономні лампи та повербанки. До того ж блекаути для неї не новина.

Фото: Злата Огнєвіч/Instagram

Зараз дивляться

Злата нагадала, що провела дитинство в Криму, а там знеструмлення були звичною справою.

– Це тягнулося роками. Ще й не було опалення, а воду вмикали два рази на день (це у кращому випадку), – зазначила співачка.

Злата Огнєвіч

Фото: Злата Огнєвіч/Instagram

Вона додала, що зараз є можливість придбати генератори. До слова, мешканці її будинку так і збираються вчинити, купивши його спільнокоштом. З Криму у спогадах в артистки лишилися бочки в підвалі, куди збирали воду, а потім помпою качали на другий поверх.

– Поява бойлера в нашій квартирі була справжнім святом. До цього гріли воду кипʼятильниками в тазиках. Ось такий “веселий” побут”, – іронічно зауважила Злата Огнєвіч.

Зараз вся Україна змушена вдаватися до планових знеструмлень через пошкодження енергосистеми російськими окупантами. Зірки шоубізнесу так само займаються хатніми справами в умовах відсутності світла. Нещодавно, лідеру гурту Без обмежень Сергію Танчинцю довелося рятувати вечерю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-18 09:59:37

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин