Україна і світ

Зірка серіалу Бріджертони Аджоа Андох зустрілася з українськими біженцями в Польщі

Британська акторка Аджоа Андох зустрілася з українськими біженцями в Польщі. Зірка серіалу Бріджертони поспілкувалася з жінками та дітьми, які втекли від війни.

Зірка серіалу Бріджертони відвідала центр для біженців з України

Аджоа Андох відвідала спеціалізований центр у польському місті Гдиня. Зустріч акторки з біженцями відбулася в рамках співпраці з Міжнародним комітетом порятунку, послом якого вона є. Про це повідомляють на сайті IRC.

– Як мати, я глибоко вражена, коли чую історії звичайних жінок, яким доводиться робити нестерпний вибір: залишатися з чоловіками, партнерами і, можливо, літніми родичами, або хапати дітей і тікати, коли бомби дедалі ближче і ближче. Усім жінкам, з якими я зустрілася в п’ятницю, довелося зробити цей несамовитий вибір, – сказала Анджоа.

Акторка поспілкувалася з біженцями і закликала світ не забувати про те, що відбувається в Україні, оскільки війна може прийти до кожного в дім.

Зараз дивляться

– Ми маємо переконатися, що за словом “біженець” ми бачимо людину та історію, яка стоїть за цим словом. В умовах війни та стихійних лих, що охопили весь світ, ми маємо подивитися на всіх людей, які є такими самими, як ми з вами, але страждають від жахливих обставин, які не залежать від них, та побачити в них самих себе, – наголосила Андох.

У той час поки одні знаменитості підтримують Україну і наших громадян, інші ігнорують війну, мовчать про неї і дивують своїми вчинками. Так, нещодавно британська співачка Адель оскандалилася сукнею від бренду РФ.

Зірка вийшла на сцену у вбранні, створеному модним домом Валентина Юдашкіна. Відомо, що за життя модельєр не засудив війну і підтримував політику Кремля.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-18 12:19:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин