Суспільне мовлення

Збитки у понад пів мільйона гривень: на Львівщині судитимуть голову селищної ради та підрядника

На Львівщині селищного голову у Червоноградському районі підозрюють у службовій недбалості, а підрядника у заволодінні чужим майном та службовому підробленні. За даними слідчих, під час реконструкції спортивного майданчика директор підрядної організації завищив об’єми виконаних робіт та їх вартість. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Селищна рада та голова підрядної організації уклали договір на реконструкцію спортивного майданчика у селищі.

“Директор підрядної організації використав службове становище та завищив об’єми, вартість виконаних робіт та використаних матеріалів по об’єкту. Склав  недостовірні акти виконаних будівельних робіт та надав їх для оплати”, — йдеться у повідомленні.

Селищний голова не проконтролював виконані роботи та не пересвідчився в закупівлі та встановленні спортивного інвентаря зазначеного в актах виконання робіт. Прокурори вважають, що селищний голова безпідставно перерахував на рахунок підрядника близько 600 тисяч гривень.

Посадовця обвинувачують у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України), а директора підприємства у заволодінні чужим майном та службовому підробленні ( ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Читайте також

Реставрація університету за завищеними цінами: у Львові підозрюють підрядника

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Львівських митників поста “Краківець” підозрюють у хабарницві


Джерело: Суспільне мовлення України