Суспільне мовлення

Загроза зі Сходу та акваторії Чорного моря. Як минула доба на Львівщині

За добу, 5 грудня, у Львівській області один раз лунали сирени системи оповіщення — о 14:40. Небезпека тривала понад 2 години. Тоді була загроза ракетних ударів з літаків дальньої авіації зі східного напрямку та з кораблів з акваторії Чорного моря. Львівщина не зазнала ударів. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Під час повітряної тривоги війська РФ завдали масованого ракетного удару по об’єктах інфраструктури в інших областях. Щоб збалансувати роботу української енергосистеми, на Львівщині також будуть застосовувати графіки аварійних відключень електроенергії. Нові графіки обіцяють згодом оприлюднити на сайті “Львівобленерго”.

Учора двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 70 людей. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 515 людей.

На всіх переходах у Львівській області на виїзд оформили 16 тисяч 747 людей. На в‘їзд – 16 тисяч 986, з них українців – 15 тисяч 882.

“Станом на цю годину (09:46, — ред.) на пунктах пропуску є черги із транспортних засобів: “Рава-Руська” – вантажівки на виїзд; “Краківець” і “Грушів” – вантажівки по обидві сторони кордону; “Шегині” – легкові автомобілі та вантажівки на в’їзд; “Смільниця” – вантажівки на в’їзд”, — каже Максим Козицький.

Поліція області опрацювала 1146 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Читайте також

У Львові кілька вулиць Личаківського району 6 грудня будуть без водопостачання

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові прикордонники здали кров для поранених військових


Джерело: Суспільне мовлення України