Суспільне мовлення

Юнакам, які гучно слухали Лєпса в “Range Rover” у центрі Львова, вручили повістки

Водієві та пасажирам авто “Range Rover”, які гучно слухали в авто музику Лєпса та агресивно реагували на зауваження, вручили повістки. Про це повідомили на Telegram-каналі Патрульної поліції Львівщини.

За даними патрульних, ввечері, 8 травня, вони отримали повідомлення про молодиків, які їдуть у Range Rover”. Спочатку хлопці гучно слухали музику російського виконавця Лєпса, а потім агресивно зреагували на зауваження львівського журналіста.

“Пасажир скрутив те позорисько, яке звучало, і намагався прислухатись до того, що я говорю. Коли він розчув моє питання “Чи нормально вам слухати російську музику?”, то відразу спробував вибити мені з рук телефон, збив з мене кашкет, а потім намагався вдарити в обличчя. Я ухилився, тому він просто мене “черкнув”, — написав про випадок Роман Гурський.

Чоловік записав відео інциденту та звернувся до поліції. Авто зупинили на вулиці Кульпарківській.

Авто зупинили на вулиці Кульпарківській. Патрульна поліція Львівської області

Поліцейські встановили дані водія. Ним виявився 26-річний мешканець Донеччини. Натомість ліз у бійку 20-річний одесит.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Хлопців провели у Львівське районне управління поліції. Там їх перевірили на причетність до РФ. Юнаку, який агресивно поводився, виписали протокол за хуліганські дії. Натомість водій та усі пасажири отримали повістки від військових.


Джерело: Суспільне мовлення України