Україна і світ

Як вони це вигадують? Галкін відреагував на “повернення” Пугачової в Росію

Росіяни почали поширювати фейк про повернення співачки Алли Пугачової до РФ із великим концертом. Її коханий, комік Максим Галкін, відреагував на ці заяви.

Галкін відреагував на “повернення” Пугачової в Росію

Так, російські ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що Пугачова повернеться в Росію на тиждень, щоб дати концерт і вирішити питання про статус чоловіка. Нагадаємо, що Галкіна визнано іноагентом у Росії за критику Кремля і війни в Україні, розв’язаної РФ.

– Алла Пугачова хоче дати великий сольний концерт у Росії до кінця року. Для цього вона разом із дітьми приїде домовлятися на батьківщину наприкінці серпня. До того ж намагатиметься розв’язати питання з іноагентством Галкіна, – повідомляють у РФ.

Фото: Максим Галкін/Instagram

Утім, на ці заяви оперативно відреагував сам Галкін – в Instagram комік опублікував скриншот із цією новиною, назвав її фейком і поставив кілька запитань до того, хто займається поширенням неправдивої інформації.

Зараз дивляться

– Вигадки від початку до кінця. З чого вони взяли, що Алла збирається в Росію? Як вони це вигадують? Яке оточення? Хто цей продюсер? Чому відстоювання правди в судах різних інстанцій сприймається як бажання продовжити роботу в Росії? – поцікавився гуморист.

Максим Галкін

Фото: Максим Галкін/Instagram

До речі, нещодавно й сама Алла Пугачова пояснила, чому не виступає на сцені. На запитання про продовження своєї кар’єри вона порівняла себе з птахом, який не співає, коли стріляють. Артистка натякнула на бойові дії, через які співати для своїх шанувальників у великому залі вона не хоче.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 15:25:08