Суспільне мовлення

Водійці, яка нетверезою збила поліцейську у Яворові, обрали запобіжний захід

Яворівський районний суд обрав запобіжний захід для водійки, яка нетверезою збила поліцейську на тротуарі у Яворові. Суд призначив жінці тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі понад 800 тисяч гривень. Про це Суспільному повідомила речниця Львівської обласної прокуратури Адріана Дмитренко.

За словами речниці прокуратури, за результатами експертизи 34-річна водійка була нетверезою – 1,96 проміле. Це майже в 10 разів більше за норму (0,2 проміле).

Водійці повідомили про підозру за ч.2 ст. 286-1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Аварія трапилася у місті Яворів 29 травня. Тоді водійка позашляховика “Toyota RAV4” не впоралась з керуванням, виїхала на тротуар та збила 25-річну поліцейську. Її із численними травмами: відкрита черепно-мозкова травма, закритий перелом тазу, відкритий перелом малогомілкової кістки госпіталізували у львівську лікарню Св. Пантелеймона.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин