Суспільне мовлення

Воїнів 103 бригади нагородили державними відзнаками

Захисники 103 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України отримали нагороди від Міністра оборони України та почесні нагрудні знаки за підписом Головнокомандувача Збройних Сил України. Про це повідомили на Telegram-каналі 103 бригади Сил ТрО.

Воїнів нагородили нагрудними знаками “За зразкову службу” від Міністра оборони України Олексія Резнікова та почесними нагрудними знаками “Срібний хрест” за підписом Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного.

“Усі бійці нашої бригади є гідними отримати нагороду, оскільки кожен з них проявляє особисту мужність та високий рівень професіоналізму. Однак важливо розуміти, що кожна вручена нагорода відображає не лише досягнення окремого воїна, але й результат спільної служби усіх підрозділів. Такі нагороди свідчать про визнання нашої здатності до виконання бойових завдань”, — зазначив командир бригади полковник Валерій Курко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагороди вручав начальник регіонального управління Сил територіальної оборони “Захід” Збройних Сил України полковник Олександр Кяго.


Джерело: Суспільне мовлення України