Україна і світ

Віталіна Біблів розповіла про комплекси і прийняття себе

Українська акторка Віталіна Біблів розповіла про комплекси, відчуття віку та прийняття себе. Своїми думками зірка серіалу Будиночок на щастя поділилася з нагоди Міжнародного дня молоді, який відзначається 12 серпня.

Віталіна Біблів про молодість та комплекси

Акторка, якій зараз 43 роки, зізналась, що почувається молодшою і сміливішою, ніж коли їй було 21. Біблів переконана, що молодість – це насамперед про внутрішнє відчуття.

– Ми з подругами завжди жартуємо: Молодість є, допоки ти можеш закинути ногу в рукомийник. От спробуйте закинути ногу в раковину. Вдалося? Значить ще молодий. Це якщо жартома. Мені зараз 43 роки, а я почуваюся молодшою і сміливішою, ніж у 21. Напевно, тоді бушували гормони, не було страху чи ж, навпаки, дуже багато страху. А 43 – це вже такий усвідомлений і водночас ще дуже молодий вік! Також ми з подругами і кумами кажемо: З кожним роком стаємо ще молодшими і ще красивішими. Тож, напевно, поки б’ється серце, доти ти молодий! – сказала Віталіна.

Зараз дивляться

За словами Біблів, у неї немає комплексів стосовно віку та фігури. Однак акторка не засуджує тих, хто намагається пригальмувати процес старіння за допомогою сучасних технологій і препаратів.

– Я абсолютно свідомо та спокійно почала сприймати себе, коли пройшов пубертат. Коли довела всьому світу, що не пончик і не булочка з ізюмом, як каже Любаня (героїня Віталіни в серіалі Будиночок на щастя – Ред.), а красива пухкенька дівчинка. Як у мене немає комплексів стосовно віку, так немає і стосовно фігури. Не бігаю за пластичними хірургами, не підтягую собі груди та не прибираю живіт. Я така, яка є. І, дякувати Богу, моє оточення любить мене саме такою, – сказала зірка.

Також Біблів додала, що важливо приділяти час догляду з собою. Сама ж акторка ходить на процедури до косметолога, робить масажі та чистки.

– Звісно, догляд за собою має бути завжди. Особливо, коли тобі за 40. Тут йдеться більше про здоров’я та підтримку зовнішнього вигляду. Я ходжу до косметолога, роблю масажі та чистки. Але не колю ботокс. Я за природнє старіння, але підтримка організму вітамінами важлива, – наголосила Біблів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 14:17:05