Суспільне мовлення

Викрадення іноземця у Львові. Поліція затримала підозрюваних

У Львові поліцейські затримали чотирьох чоловіків, яких підозрюють у викрадені 32-річного іноземця. Про це повідомили на офіційному сайті Поліції Львівської області.

15 лютого до правоохоронців звернувся перехожий, який бачив, як на вулиці Липинського четверо чоловіків били і заштовхували силоміць людину у машину. Згодом вони поїхали у невідомому напрямку.

“Чоловік надав правоохоронцям детальну інформацію про транспортний засіб, який використовували зловмисники, і невдовзі екіпаж патрульних поліцейських виявив та зупинив його на вулиці Городоцькій у Львові”, – йдеться у повідомленні поліції.

Як встановили правоохоронці, підозрюваними у викраденні іноземця є мешканці Львівщини віком 19, 39 років та двоє 30-річних. Чоловіків затримали і невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також

Львів’янина підозрюють у розбещенні власної доньки

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині затримали чоловіка, який “замінував” мерію


Джерело: Суспільне мовлення України