Суспільне мовлення

Відновлення послуги “єМалятко”. Від початку вересня документи оформили понад 30 львів’ян

У Центрах надання адміністративних послуг Львова відновили послугу “єМалятко”, що не діяла від початку повномасштабного вторгнення Росії. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради 9 вересня.

Як уточнила у коментарі Суспільному виконувачка обов’язків начальника відділу адміністративних послуг Марта Федорчак, послугу “єМалятко” відновили на початку вересня. Досі нею скористалися понад 30 батьків.

“Послуга не діяла від початку вторгнення Росії. Це було пов’язано із закриттям державних реєстрів, оскільки це комплексна послуга, яка об’єднувала спеціалізацію усіх реєстрів, тому певний період вона не працювала на державному рівні”, — розповіла Марта Федорчак.

За один візит у ЦНАП батьки дитини можуть отримати до 10 послуг: свідоцтво про народження, картку платника податків, подати документи на оформлення допомоги при народженні дитини, подати документи на оформлення допомоги на дитину з багатодітної сім’ї, грошову компенсацію за “Пакунок малюка” ( у разі, якщо не забиратимуть фізично).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Скористатися послугою можна за попереднім записом.

Популярні та рідковживані імена. Як називали дітей на Львівщині у першому півріччі 2022 року


Джерело: Суспільне мовлення України