Суспільне мовлення

Вибухова хвиля пошкодила 25 вікон у гімназії в Дрогобичі

Ракетні удари сьогодні, 16 лютого, пошкодили приміщення Дрогобицької гімназії № 5. Там вибуховою хвилею вибило 25 вікон. Учні поки що навчатимуться дистанційно. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

За словами начальника відділу освіти Віталія Вовківа, у Дрогобицькій гімназії від ударної хвилі вибило 25 старих скляних вікон. Металопластикові — залишились неушкодженими. Зараз вибиті шибки відновлюють.

“Заміна вікон відбуватиметься сьогодні. З цим не зволікаємо. Через нічну трагедію та вибиті шибки — учні Гімназії №5 навчатимуться дистанційно. Тривалість дистанційного навчання поки що визначається, все залежить від тривалості заміни вибитих шибок і благоустрою на території школи”, — каже Віталій Вовків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Що відомо

  • В Україні у ніч на 16 лютого оголосили повітряну тривогу через масовану ракетну атаку військ РФ. Росія випустила по Україні 32 ракети різних видів, на Полтавщині також зафіксували дрони.
  • Є влучання на Півночі, Заході України, а також у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.
  • Під час нічної ракетної атаки 16 лютого три ракети влучили в об’єкт критичної інфраструктури на Дрогобиччині. Загиблих та травмованих немає, повідомив начальник Львівської ОВА Козицький.
  • Як додав Максим Козицький, це була 30 ракетна атака по області.


Джерело: Суспільне мовлення України