Суспільне мовлення

Вчинила ДТП та напала на поліцейських із мачете: на Львівщині затримали жінку

На Львівщині поліцейські затримали нетверезу 46-річну жінку. Вона спричинила ДТП та із мачете напала на правоохоронців. Про це повідомили на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львівської області.

Подія сталась сьогодні, 15 квітня, близько 12:30. На лінію 102 зателефонував житель Стрийського району та повідомив, що його сусідка, виїжджаючи зі свого подвір’я на автомобілі “Пежо”, вчинила ДТП — зіткнулась із сусідською огорожею та поїхала з місця події.

Поліцейські розшукали жінку на одній із вулиць села. Побачивши правоохоронців, вона почала бігти до свого будинку. На вимоги поліцейських зупинитись — не реагувала.

“Натомість натравила на правоохоронців свого пса бійцівської породи, погрожувала фізичною розправою та кілька разів вдарила мачете по службовому автомобілю”, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці застосували спецзасоби та затримали її. За результатами медичного освідчення, жінка перебувала у алкогольному сп’янінні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Крім того, жінку притягнуть до адміністративної відповідальності за: керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, скоєння ДТП, залишення місця ДТП, керування транспортним засобом без відповідних документів та дрібне хуліганство.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові трапилося три ДТП за участі водіїв у стані сп’яніння


Джерело: Суспільне мовлення України