Суспільне мовлення

Укрзалізниця призначила додаткові поїзди зі Львова до Рахова та Ужгорода

Укрзалізниця призначила два додаткових поїзди зі Львова до Ужгорода та Рахова для пересадки пасажирів, чиї прямі поїзди були обмежені до Львова. Про це повідомили у Telegram-каналі “Укрзалізниці”.

Маршрути обмежували через обстріли енергетичної інфраструктури, які Росія завдала 23 листопада, та через те, що була відсутня напруга у контактній мережі.

Пасажири поїздів №4/3 Запоріжжя — Ужгород та №17/18 Харків — Ужгород, які прямуватимуть лише до станції Львів, зможуть пересісти на додатковий поїзд №295/296 Львів — Ужгород, який відправиться зі Львова сьогодні о 23:30.

Пасажири поїзда №6/5 Запоріжжя — Рахів, який також прямуватиме лише до Львова, зможуть пересісти на поїзд №205/206 Львів — Рахів, який відправиться зі Львова сьогодні о 23:50.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Всі квитки пасажирів дійсні, робити обмін або купувати нові не потрібно, повідомили в “Укрзалізниці”.

Що відомо

  • Росія 23 листопада завдала масованого ракетного удару по території України. Внаслідок цього у всіх регіонах запровадили аварійні відключення світла. Крім цього, через ракетний удар по Вишгороду Київської області є загиблі та поранені, серед них — діти.
  • Загалом по Україні через російську атаку загинули шестеро людей, ще 36 — отримали поранення. За словами очільника Нацполіції Олександра Клименка, влучання ракет відбулося в 16 об’єктів по країні.
  • Під час атаки сили ППО збили 51 з 70 крилатих ракет і п’ять дронів-камікадзе, які випустили по Україні 23 листопада. Випускали ракети з районів Ростовської області РФ, а також з акваторій Каспійського та Чорного морів.

Війна. Усі останні новини


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин