Україна і світ

Україна має план знищення ворога, потрібна лише зброя: Зеленський

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський заявив, що існує чіткий план знищення російського ворога, і наші партнери мають на руках цей план разом із переліком необхідного озброєння.

Про це глава держави сказав в інтерв’ю PBS.

За його словами, Україні потрібно бути набагато сильнішою за свого ворога.

Зараз дивляться

– План дуже простий, він зрозумілий і він є. Є конкретна зброя, яка нам потрібна, щоб йти вперед. Є конкретна зброя, щоб захистити небо. Є конкретні засоби, щоб розблокувати небо, щоб люди йшли вперед, — заявив Володимир Зеленський.

Цей план є на руках у всіх партерів України, зокрема і в США. Україна потребує лише технічного забезпечення.

Зеленський сподівається, що американський Конгрес все ж ухвалить позитивне рішення щодо допомоги Україні, адже ми не маємо змоги чекати довше.

За його словами, без підтримки США у нас не буде шансів на перемогу. Сьогодні співвідношення української та ворожої артилерії 1 до 10, а літаків 1 до 30, наголосив Зеленський.

Сили оборони України у такому співвідношенні не зможуть протриматися довго. З цією статистикою окупанти будуть щодня відштовхувати ЗСУ назад.

– Як ми можемо знищити окупантів? Існує спеціальна зброя для захисту неба. Цей план існує, він у всіх партнерів на руках, — підсумував глава держави.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-16 14:05:22

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин