Суспільне мовлення

Учасники Ігор нескорених зі Львова отримають премії від міста

Ветерани російсько-української війни, які взяли участь в Іграх нескорених, отримають грошові премії від міста. Таке рішення ухвалили під час засідання комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків Львівської міської ради.

Про це повідомила Суспільному депутатка Львівської міської ради Лейла Мелесова-Вальчак.

“Одноразовими грошовими винагородами відзначать спортсменів, які здобули перше, друге та третє місця, а також взяли участь у міжнародних спортивних змаганнях Ігри нескорених у Німеччині і представляли Львівську міську територіальну громаду. Також відзначать тренерів, які їх підготували”, — каже депутатка.

Нагороди отримають: переможець зі стрільби з лука Павло Лучків, срібний призер у штовханні ядра та у метанні диска Володимир Гера та учасник Ігор нескорених Дмитро Козак. А також їхні тренери: Костянтин Школьний – тренер Павла Лучківа, Сергій Калитюк – тренер Дмитра Козака та Леся Шах — тренерка збірної зі стрільби з лука на Іграх нескорених. Жінка підготувала двох переможців з цієї дисципліни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як уточнила голова депутатської комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Наталія Шелестак, премія за “золото” становить по 200 тисяч гривень спортсмену та його тренеру; за “срібло” — по 150 тисяч гривень відповідно. А по 50 тисяч отримає ветеран, який взяв участь у змаганнях, та його тренер.


Джерело: Суспільне мовлення України