Україна і світ

Учасниця Супермами Стася Макєєва розсекретила гонорар Вєрки Сердючки

Українська блогерка, учасниця шоу Супермама на СТБ Стася Макєєва розповіла, скільки заплатила артистці Вєрці Сердючці за виступ на гендер-паті.

Скільки коштує виступ Вєрки Сердючки

На початку травня вагітна Стася Макеєва влаштувала масштабну вечірку, на якій вони з чоловіком дізналися стать майбутньої дитини. Під час заходу стало відомо, що у блогерки народиться хлопчик.

За словами Макєєвої, вона мріяла організувати гендер-паті, яке запам’ятається на все життя. Для цього блогерка запросила на захід співачку Вєрку Сердючку.

Зараз дивляться

Загалом на організацію свята подружжя витратило $80 тис. За виступ Сердючки учасниця Супермами заплатила $35 тис. (близько 1,43 млн грн).

– З цією дитиною ми захотіли зробити такі масштаби, щоб нам запам’яталося на все життя. І ми так кайфанули. Загалом витратили $80 тис. Сердючка обійшлася у $35 тис. – поділилася Стася Макєєва на шоу Okay Eva.

Раніше у TikTok Макєєва розповідала, що, окрім гонорару за виступ, їй з чоловіком потрібно було виконати всі умови, зазначені у райдері Вєрки Сердючки.

Так, вони купували для команди артистки вафельні рушники необхідної кількості, фарфорові чашки та інші речі. Однак, за словами Стасі, це того вартувало.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-04 14:26:06