Суспільне мовлення

У восьмому турі УПЛ “Рух” та “Шахтар” зіграли внічию

У суботу, 23 вересня, у восьмому турі Української Прем’єр-ліги на стадіоні “Арена Львів” зустрілися ФК “Рух” та лідер турнірної таблиці” Шахтар”. Матч завершився із рахунком 1:1.

Матч стартував о 19:00. На початку першого тайму львівська команда мала кілька моментів, проте “рухівці” не змогли реалізувати їх. На 17-й хвилині гри Криськів пасом вивів Судакова вперед і той точно пробив у кут воріт Левдія. Відтак “Шахтар” вийшов вперед.

На 20-й хвилині гри Ярослав Ракицький отримав “червону” картку за підкат проти гравця “Руху” Іллі Квасниці. Вилучення арбітр Віталій Романов призначив після перегляду епізоду. Одразу після цього епізоду львівська команда забила у ворота “Шахтаря”, щоправда гол Пастуха не зарахували через положення поза грою. На 25-й хвилині гри “Шахтар” провів першу заміну. На поле вийшов Чигиринський замість Келсі.

Вже на початку другого тайму Квасниця забив у ворота “Шахтаря”, але гол не зарахували через офсайд. На 63-й хвилині матчу гол у ворота “Руху” забив Судаков, але арбітр знову зафіксував положення поза грою. Відтак рахунок на табло залишився без змін 0:1.

На 65-хвилині гри “Рух” провів подвійну заміну. На поле вийшли Федор та Теслюк замість Таллеса та Соломона. На 69-й хвилині матчу подвійну заміну здійснив “Шахтар”: на поле вийшли Конопля та Назарина замість Судакова та Бондаренка. На 76-й хвилині поле покинув Ілля Квасниця, замість нього вийшов Руніч. Одразу після цього “Рух” не реалізував момент, який створив Плюмен.

На 87-й хвилині матчу гравцю “Руху” Слюбику вдалося забити гол. Відтак рахунок у грі став 1:1. До кінця матчу жодна із команд більше не відзначалася. У підсумку — гольова нічия.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У дев’ятому турі львів’яни зіграють з “Кривбасом”, а “гірники” з “Ворсклою”.


Джерело: Суспільне мовлення України