Суспільне мовлення

У Ставчанах на Львівщині три будинки не підлягають відновленню — начальник ОВА

У селі Ставчани на Львівщині три будинки, зруйновані внаслідок ракетної атаки Росії, відновленню не підлягають. Також повністю зруйновані три господарські будівлі.

Про це повідомив начальник ОВА Максим Козицький станом на 16:30.

За його словами, загалом на Львівщині пошкоджено близько 120 будинків – як багатоквартирні, так й у приватному секторі.

“Найскладніша ситуація у Залізничному районі Львова. Там уразило близько 100 будинків. Найбільше ушкоджень комісія, яка обстежує постраждалі об’єкти, зафіксувала у житловому будинку на вулиці Каховській та у медичному коледжі на Патона. Також є пошкодження у будинках на Городоцькій, Тершаківського, Гарматія та Тюльпановій”, — повідомив Козицький.

У Львові пошкоджені близько 500 вікон та понад 40 вхідних дверей. Також заміни або ремонту потребують покрівлі у 6 багатоквартирних та 4 приватних будинках. У 17 квартирах з’явилися тріщини на стінах. Обстеження будинків триває.

Що відомо про ракетний удар по Львівщині 15 серпня

Вранці, 15 серпня, у Львові та області під час повітряної тривоги лунали вибухи. Уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

19 людей отримали травми внаслідок ракетного удару по області. У більшості травмованих діагностували забої, різані рани та гострі реакції на стрес.


Джерело: Суспільне мовлення України