Україна і світ

У Силах оборони розповіли, як Покровський напрямок кишить росіянами

Пресофіцерка 47 окремої механізованої бригади ЗСУ Анастасія Блищик

Війська рф не припиняють безперервних штурмів на Покровському напрямку, при цьому вони майже не використовують бронетехніку.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповіла пресофіцерка 47 окремої механізованої бригади ЗСУ Анастасія Блищик.

«Якщо говорити про тактику противника, то особливо вона не змінюється з червня місяця. До цього вони дуже активно штурмували за допомогою техніки, могло бути до 15 одиниць лише в смузі відповідальності нашої бригади», — сказала вона.

Речниця розповіла, що після того, як вся ця техніка знищувалася на полі бою, окупанти перейшли до піхотних штурмів. Техніка може виїжджати, але це стається дуже рідко.

«Спочатку дуже активно відпрацьовує їхня артилерія, після того йде російська піхота. І їх тут настільки багато, їх тут кишить як російськими тарганами. Скільки б ми їх не ліквідовували, вони лізуть і лізуть», — сказав Анастасія Блищик.

Вона додала, що росіяни активно застосовують мотоцикли, але не для того, щоб штурмувати, а щоб швидше пересуватися аби їх не наздогнали українські дрони. Проте, їм це не допомогає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, на Покровському напрямку протягом минулої доби наші захисники відбили 45 штурмових дій в районах населених пунктів Пантелеймонівка, Новоолександрівка, Воздвиженка, Желанне, Новоселівка Перша, Калинове, Межове, Карлівка, Свиридонівка, Скучне, Іванівка та Яснобродівка.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-08-04 13:02:28