Україна і світ

У середу, 7 серпня, світло буде протягом усієї доби – Укренерго

У зв’язку зі стабілізацією ситуації в енергомережі України, у середу, 7 серпня 2024 року, графіки відключення світла застосовувати не планують.

Чи вимикатимуть світло 7 серпня

Як заявили в НЕК Укренерго, графіки вимкнень електроенергії 7 серпня не будуть застосовані, а тому мешканці України матимуть світло протягом усього дня.

Разом з тим, в енергетичній компанії просять відповідально споживати електроенергію і, якщо є така необхідність, рекомендується використовувати потужні електроприлади в період з 11:00 до 15:00.

Зараз дивляться

В Укренерго додають, що у випадку, якщо ситуація в енергосистемі буде змінена, то про це буде повідомлено додатково в соцмережах та пресслужбі компанії. Як правило, в разі змін інформацію про відключення світла уточнюють в обленерго відповідних регіонів.

Ситуація в енергомережі України

Нагадаємо, нещодавно начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов повідомляв, що навіть за наявності бажання, у російської армії майже немає можливості повністю знищити українську енергосистему. Разом з тим, атаки держави-терориста по об’єктах енергетики можуть значно ускладнити життям українцям.

Схожу інформацію повідомляв і заступник голови Наглядової ради Укренерго Бойко. За його словами, хоч наразі ситуація в енергомережі покращилась, обставини можуть змінитись, якщо протягом найближчих трьох місяців російські війська будуть бити по енергооб’єктах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 17:59:07