Суспільне мовлення

У пункті пропуску “Краківець” утворились кілометрові черги з вантажівок: у чому причина

Перед пунктом пропуску “Краківець” утворилась майже 30-кілометрова черга з вантажних автомобілів. Затори поблизу кордону виникли через роботу спецтехніки. Дорожники Львівщини обробляють дорогу протиожеледними матеріалами та розчищають сніг. Про це Суспільному повідомив інженер Служби автомобільних доріг Львівщини Віктор Сосновський.

Водій фури Роман Буртик розповідає, стоїть на кордоні вже п’яту добу.

“Жахливо, дуже жахливо, бо ні туалету, води нема, помитися, просто елементарне, щоб було, то нічого”, — каже водій.

Дорожники Львівщини обробляють автодорогу протиожеледними матеріалами та розчищають сніг.

“Співпрацюємо з представниками поліції, які зупиняють частково рух, щоб дати дорожній техніці проїхати і розчистити, регулюється ділянками. На автомобільній дорозі працюють два автогрейдери, два піскорозкидачі, які ліквідовують зимову слизькість”, — каже інженер Служби автомобільних доріг Львівщини Віктор Сосновський.

Дорожники розчищають сніг. Суспільне Львів

За словами речниці прикордонної служби, великих черг із легкових автівок на виїзд з України немає. Станом на 12:00 у черзі було 40 легкових автомобілів та 700 вантажних.

“Впродовж листопада та грудня ми зафіксували зменшення пасажиропотоку на 10 приблизно відсотків. Зараз державний кордон в обох напрямках перетинає від 28 до 32 тисяч громадян та близько 8-9 тисяч транспортних засобів за добу”, — каже речниця Львівського прикордонного загону Олександра Кучковська.

Ускладнений рух через погодні умови і на пунктах пропуску “Шегині” та “Рава-Руська” .У Службі автодоріг Львова закликають водіїв дотримуватися безпечної швидкості та дистанції, а також утриматися від поїздок, якщо не підготували свій автомобіль до зимової погоди.

Читайте також

Трамваї курсують, тролейбуси – ні. Яка ситуація із електротранспортом у Львові

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині зміни у розкладі деяких приміських поїздів: що відомо


Джерело: Суспільне мовлення України