Україна і світ

У медиків Львівщини з’явилася можливість пройти стажування в Іспанії


Влада Львівщини обговорила з Надзвичайним і Повноважним Послом Іспанії в Україні Рікардо Лопес Аранда Хагу можливість стажування лікарів комунальних закладів Львівщини.

– В.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод та голова обласної військової адміністрації Максим Козицький подякували Іспанії за гуманітарну та фінансову допомогу, за підтримку територіальної цілісності України, – йдеться у повідомленні.

Співпраця з госпіталем

Рікардо Лопес Аранда Хагу розповів про налагодження співпраці з Львівським обласним госпіталем ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи. Ю. Липи. Під час зустрічі з керівництвом госпіталю посол обговорив перелік напрямів, за якими відбуватиметься стажування та обмін медичних фахівців.

Українська сторона запропонувала розширити співпрацю в медичній галузі, долучивши до неї також Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Допомога Іспанії

Іспанська медична система пишається світовим лідерством за напрямами трансплантології та онкології. З початку повномасштабного вторгнення Росії Іспанія приймає українських дітей на лікування, а також постачає в Україну енергетичне обладнання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Четверта студія

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-07 10:16:51